БлогОд височинитеИскачување на Ангелските водопади во Венецуела

Искачување на Ангелските водопади во Венецуела

18 Април 2018
Искачување на Ангелските водопади во Венецуела

Видеото подолу е кратко клипче од неодамнешната специјална емисија на National Geographic насловена One Strange Rock, која ги истражува уникатните аспекти на нашата планета.

Во овој сегмент од шоуто, тим од двајца качувачи се обидува да се пробие по линијата долга 979 метри на Ангелските водопади во Венецуела. Качувањето воопшто не е лесно, но глетките по пат се спектакуларни.

Stani avtor

Последно од Блог

Оди најгоре