БлогРазноКако да си ги надминете стравовите?

Како да си ги надминете стравовите?

19 Март 2018
Како да си ги надминете стравовите?

Погледнете како Адам Стерн се искачува на варовничка карпа под вода и покрај стравот од висина.

Дали некогаш сте размислувале за качување под вода? Многу малку луѓе би помислиле на овој алтернативен начин да го практикуваат својот омилен спорт. Но, ова е една од одлуките на професионалниот нуркач Адам Стерн.

Тој се плаши од висина, но сепак во голема мера одбива да го прифати значењето на поговорката: „Кој се плаши од мечки, не оди во шумата“.

Адам го поминува својот меден месец на Филипините, каде се искачува на голема варовничка карпа која е под вода.

Тагови:
Stani avtor

Последно од Блог

Оди најгоре