БлогОд височинитеПараглајдинг над Мусала

Параглајдинг над Мусала

21 Март 2018
Параглајдинг над Мусала

Зимските денови кои се полни со сончеви зраци и насмевки се нашите омилени денови. Ја користиме секоја можност да излеземе од градот и да го поминеме времето високо во планините.

Aко имаме среќа, за добро време, во комбинација со вистински услови да го направат денот совршен не само за скијање и други типични зимски активности, туку и за незаборавно будење на небото.

Ако некогаш сте сонувале да летате над Мусала и гледајќи го највисокиот врв на Балканот од птичја перспектива, параглајдингот Ви го овозможува тоа.

Во прилог погледнете го видеото каде небото е отворено за параглајдинг лет на планината Рила, над врвот Мусала. Сигурни сме дека ќе ве натера да го пробате ова.

Stani avtor

Последно од Блог

Facebook

Времето денес

Партнери


Социјални мрежи

Оди најгоре