БлогПриказ на предметите според таг: здравје

Ако сте шетале во шума барем еднаш во вашиот живот, сте уживале во убавината на природата. Тоа е причина зошто некои луѓе бираат да живеат во шумите или покрај нив и зошто други луѓе патуваат илјадници километри да шетаат во шумските предели на Редвуд, прашумите во Костарика или Еквадор.

Stani avtor

Последно од Блог

Оди најгоре