БлогПриказ на предметите според таг: параглјадинг

Нашиот млад и талентиран параглајдинг пилот Борис Јаневски за време на Велигденските празници беше во посета на Босна каде со тамошните пилоти сними неверојатно кратко видео.

Stani avtor

Последно од Блог

Оди најгоре