БлогМеста за посетаВидео: Исланд во зима

Видео: Исланд во зима

09 Февруари 2018
Видео: Исланд во зима

Ова видео е снимено во зимски услови во Исланд како дел од работилницата за фотографија на патувања. Како што се очекува, има некои неверојатни пејсажи по кои оваа земја станала толку добро позната.

Кога имате вакви места за снимање, тешко е да снимите лоша фотографија, а и самото видео е истотака спектакуларно.

Тагови:
Stani avtor

Последно од Блог

Оди најгоре