БлогОд височинитеВидео: Падови при качување

Видео: Падови при качување

02 Март 2018
Видео: Падови при качување

Некогаш работите не одат онака како што сме планирале.

И затоа во моментот на качување безбедноста е на прво место. А како изгледа кога работите ќе излезат од контрола, погледнете во видеото кое го споделуваме, компилација со падови при качување на карпи и мраз.

Ќе видите како ситници ја одредуваат вашата безбедност.

Тагови:
Stani avtor

Последно од Блог

Оди најгоре