БлогРазноВлезете во необичниот и практичен дом на тричленото семејство

Влезете во необичниот и практичен дом на тричленото семејство

23 Февруари 2018
Влезете во необичниот и практичен дом на тричленото семејство

Американскиот пар Роберт и Саманта Гарлоу од градот Јаким во Вашингтон одлучија да ја одгледаат својата деветмесечна ќерка во дом од 19 квадрати изграден за нешто повеќе од 23 илјади евра.

Одлуката за живот во малиот дом на тркала, американскиот архитект и медицинската сестра ја донесоа после долгогодишното плаќање на високи кирии.

Незаинтересирани за подигнување кредит, младиот американски пар одлучил да изгради куќа на тркала која траела 14 месеци.

Домот на семејството Гарлоу се одликува со практични и функционални решенија кои животот во 19 квадрати го прави значително лесен.

Настани

Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Stani avtor

Последно од Блог

Facebook

Времето денес

Настани

Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Партнери


Социјални мрежи

Оди најгоре