Настани
Почитувани планинари, Планинарскиот Спортски Клуб Пелистер во чест и слава на нашиот Димитар Илиевски-Мурато, првиот Македонец кој се искачи на…
Кој ќе биде ПРВ ДО ВРВ за 2018 година во трчање, планински и друмски велосипедизам до врвот на Водно ќе…
Четврто издание на веќе етаблираната планинска трка со среднодолжински профил, Momata Rock Trail, која на 20 мај, 2018 година ќе…
Интернационален собир на моделари и размена на искуства од ревијален вид со презентација на радио контролирани воздухопловни модели – „МАЈФЛАЈ„…
Спортскиот клуб "Клисура" од Демир Капија во соработка со општина Демир Капија гордо ви го најавува петтото продолжение на интернационалниот…
14-то издание на најмасовната спортска манифестација во Македонија, Виз Ер Скопски маратон, ќе се одржи на 6 мај 2018.
Додај настан
Stani avtor

Последни настани

Facebook

Времето денес

Партнери


Социјални мрежи

Оди најгоре