НастаниПланинарење
Почитувани планинари, Планинарскиот Спортски Клуб Пелистер во чест и слава на нашиот Димитар Илиевски-Мурато, првиот Македонец кој се искачи на…
Додај настан
Stani avtor

Последни настани

Оди најгоре