За нас

Мисија

Tourguide.mk им помага на луѓето да се поврзат со историски, културни и природни ресурси на Македонија преку клиент-базирани решенија, услужни дејности и образовни програми. Преку фотографии, видеа и текстуални содржини сакаме да ги приближиме природните убавини на нашата земја до Вас посетителите, а воедно и да Ве заинтересираме за посета на истите.

Визија

Tourguide.mk ќе биде лидер во унапредување на одржливоста на културните, историските и природните ресурси на Македонија преку иновативни партнерства кои ќе ги поттикнат луѓето и заедниците на позитивна промена.

Цел

Нашата долгорочна и најважна цел е Tourguide.mk да биде лидер и партнер во обезбедување на регионална едукација, информации и туристички услуги.

Facebook

Времето денес

Настани

Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28

Партнери


Социјални мрежи

Оди најгоре