Планинарскиот клуб „Македон“ од Скопје оваа година одбележува 10 години од своето постоење и активно организирање на планинарски акции.

По тој повод после роденденската акција „Кожле - Карабуниште“ која се одржа овој викенд, клубот оваа среда (18 април) во 20 часот ве поканува на свеченост во клуб-ресторанот МКЦ, каде што ќе се навратиме на почетоците од основањето, успесите на членовите од клубот, како и акциите кои се организирале.

Facebook настан