Минатата недела, на 21 јуни, летната пресвртница се случи во Северна Америка. Тоа е најдолгиот ден во годината, а при прославувањето BASE скокачот Мајлс Даишер постави нов светски рекорд, со што направи 63 скокови во рок од 24 часа.

Најголем предизвик во неговата кариера? Искачувајќи се по тесната долина на реката 62 пати во текот на денот се соочуваше со некои сериозни вертикали. Проверете во видеото подолу.