Планинар, авантурист, чудо на издржливоста, Давид Лама имаше одлични потфати во 2018 година. На снимките од Непал, Алпите и Алјаска, Лама ќе ве однесе по некои од неговите сериозни потфати.

Ако сте склони кон мрзливоста, океј, ова и ќе ве натера да се чувствувате мрзливо, но потоа ќе ве инспирира да направите нешто во врска со тоа.