Тајланд и Камбоџа се навистина убави земји на далечниот исток. Двајца нашинци во периодот декември 2016 и јануари 2017 ги посетија овие две земји, и ни споделија преубав видео запис од нивното патешествие.

Едномесечното патување на Ива и Дејан помина низ Бангкок, Чианг Маи, Ко Самуи, Ко Панган, Краби-Ао Нанг, Пода Ајланд, Манки Ајланд, Рајли бич, Блу лагун, Фи Фи Ајланд, Сием Реп, Ангкор Ват, Ко Ронг Самлоем, Пном Пен...

Ја искусиле вкусната кујна на овие земји, пријателски настроените луѓе со позитивни вибрации, тропските плажи и многу насмевки од тој крај, како што велат рајот е навистина на Земјата!

Уживајте во нивниот видео запис.