Ако имате 12 часа, што би правеле со нив? Во следново видео го проследуваме идеалното полуденоноќие на параглајдеристот Весо Овчаров. Како што веќе погодувате, тоа е исполнето со многу адреналин, брзина и многу летање.

Veso Ovharov

Освен летачките способности на Весо, видеото импресионира и со начинот на снимање и обработка. Ако некој праша за омилениот момент во него, со радост би ја одвоиле „трката“ по автопатот меѓу GTR и авионот, од кој подоцна Весо „се појавува“ со wing suit-oт.

Оставаме Вие да го прегледате видеото и се останато во видеото каде има супер кадри од убавините на Бугарија и Европа.