Изминатиот викенд тимот на параглајдинг клубот Акро Македонија од Скопје имаа одлични услови за одличен тренинг на теренот кој тие го користат, Ајватовски рид, во близина на Скопје.

Во прилог два видео записи од интересното freestyle „зезање“.

By Mendo Veljanovski

By Mendo Veljanovski

By Boris Janevski