Членовите на планинарскиот клуб „Македон“, Петар Ивановски и Стоицев Стоилко новата 2018 година ја дочекаа на Титов врв 2747 мнв. Нив ги придружуваше и Дејан Николовски.

Ова не е прв пат да се кампува на Титов врв за време на новогодишната ноќ, во далечната 2000/2001 година Надир Мурсели и Зоран Мајсторски го сторија истото.

СРЕЌНА НОВА ГОДИНА на сите!