После ова видео ќе се чувствувате како избезумени од убавите глетки. Канадските карпести планини припаѓаат на пет национални паркови. Тие се едни од најпопуларните дестинации во Канада.

Ако изберете да патувате со воз, ќе уживате во неверојатните убавини. Околу вас ќе Ве заслепат зелени речни долини, со тиркизни води, длабоки кањони и величествени остри врвови. Целата оваа убавина опфаќа повеќе од 69.000 квадратни милји.

Дивата природа, животните, кристално чистиот воздух и глетките, кои се толку импресивни речиси изгледаат нереални.

Сигурни сме дека ова видео ќе Ве возбуди и ќе побарате во најскоро време да ја посетите шумата, односно планината!

За поголемо задоволство гледајте на цел екран!