Членовите на планинарскиот клуб „Македон“, Петар Ивановски и Стоицев Стоилко новата 2018 година ја дочекаа ...

Планинарскиот клуб „Антигонеа“ од Неготино на 1 октомври 2017 изведоа искачување на планинината Јакупица до...

Последни вести

Времето денес

Скопје

11°C

Охрид

7°C

Битола

7°C

Прилеп

7°C

Струмица

13°C

Берово

9°C

Превоз

Најпопуларни вести

logo-medium.png

Сајт на годината

Барај