Викендов што измина група од осуммина планинари од Битола од ПЕГ „Турниме да Кинисам“ беа во посета на пла...

Повеќето авантуристички видеа што ги споделуваме се за неверојатни патувања кои режисерот ги доживува при ...

Последни вести

Времето денес

Скопје

11°C

Охрид

7°C

Битола

7°C

Прилеп

7°C

Струмица

13°C

Берово

9°C

Превоз

Најпопуларни вести

logo-medium.png

Сајт на годината

Барај