Викендот што измина (21-23 април) по 38-ми пат се одржа Богомилскиот марш во организација на Планинско-спортско...

Сигурно многупати сте слушнале за „Seven Summits“ или „7-те врвови“, но што точно значи тоа. Тоа се група на најви...

Последни вести

Времето денес

Скопје

11°C

Охрид

7°C

Битола

7°C

Прилеп

7°C

Струмица

8°C

Берово

6°C

Превоз

Најпопуларни вести

logo-medium.png

Сајт на годината

Барај