На 16.06.2019 година во организација на планинарски клуб „Македон“ во соработка со Федерацијата на планинарск...

Последни вести

Времето денес

Скопје

15°C

Охрид

11°C

Битола

14°C

Прилеп

14°C

Струмица

18°C

Берово

12°C

Превоз

Најпопуларни вести

logo-medium.png

Сајт на годината

Барај