На возраст од 11 години, Каи Џонс можеби не може да прави сé што може да прават „големите деца“, но тој сигурно може да ги „искија“ повеќето од нив.

Во ова креативно и забавно клипче, го гледаме Каи како има фрустрирачки почеток на неговиот ден, но работите се подобруваат кога тој стапнува на падините во Џексон Хоул.

Повеќето од нас сакаат да скијаат како ова дете, кое го раскинува ридот и лесно го отсекува свежиот прав.