Скијачкиот центар „Заре Лазаревски“ ги објави цените на ски-картите за претстојната сезона 2019/2020.

За разлика од претходните сезони, има мали промени на цените во зависност од возраста , а дневната ски-карта за возрасните скапнува за 100 денари.

Сите цени во прилог:

Ski Pass

На следниот линк може да купите карти онлајн!