Без сомнеж дека Линдзи Вон е една од најголемите скијачки на сите времиња. Во текот на нејзината кариера, таа беше толку успешна како и секоја спортистка што се надева дека ќе биде , но за жал минатата година повредите и годините на конкуренција ја принудија да ја заврши својата кариера.

HBO сними документарна серија за последната сезона на Линдзи, и предизвиците со кои таа се соочи на патот. Трејлерот подолу ни дава приказ кон овој документарен филм, кој премиерно се појави на мрежата синоќа.

Сè уште немаме шанса да го гледаме, но судејќи според ова, изгледа дека ќе биде доста емотивно возење.