Како скијач кога ќе се соочите со длабок и ненатапкан снег добро е да имате на ум за каков вид на снег се рабо...

Последни вести

Времето денес

Скопје

8°C

Охрид

5°C

Битола

8°C

Прилеп

7°C

Струмица

8°C

Берово

5°C

Превоз

Најпопуларни вести

logo-medium.png

Сајт на годината

Барај