Планинарски клуб „Љуботен“ со чест и задоволство Ве поканува на изложбата "85 години Попова Шапка".

Изложбата ќе биде поставена во големата сала на ДМУ „Тодор Скалоски – Тетоец“ - Тетово на ден 11.11.2019 година, со почеток од 19:30.

Настанот ја одбележува 85-годишнината од отворањето на првиот планинарско-скијачки дом на Попова Шапка.

Клик до Facebook настанот