Пријатели планинари јас сум Владимир снимател и планинар од Задар, ова лето имав несреќа со својот фотоапарат и тој веќе не е со нас :(

Со ова видео јас се пријавив на натпреварот на Sony за да добијам нова камера. Мисијата беше да се сними документарец од една минута на било која тема, а јас решив да снимам за планините. Целта на конкурсот е да се соберат што повеќе Youtube лајкови до 13 март.

Ако ви се допадна моето видео би Ве замолил да го притиснете лајк копчето на YouTube со цел да ми помогнете да ја добијам камерата. Снимањето на видео записот траеше пет дена на планината Велебит по снежна бура. Прекрасниот глас го позајми Миа Зара. Стискајте палци и посакајте ми среќа.

Линк до видеото на Youtube