Погледнете како Адам Стерн се искачува на варовничка карпа под вода и покрај стравот од висина.

Дали некогаш сте размислувале за качување под вода? Многу малку луѓе би помислиле на овој алтернативен начин да го практикуваат својот омилен спорт. Но, ова е една од одлуките на професионалниот нуркач Адам Стерн.

Тој се плаши од висина, но сепак во голема мера одбива да го прифати значењето на поговорката: „Кој се плаши од мечки, не оди во шумата“.

Адам го поминува својот меден месец на Филипините, каде се искачува на голема варовничка карпа која е под вода.