Можеби многу пати сте забележале дека има многу луѓе кои бараат начини да ги прошират екстремните спортови што ги практикуваат. Така голем дел од нив сигурно успеваат.

Еден начин да се направи ова е да се комбинираат две сосема различни активности. Што се случува кога ќе ги обедините воздухот и спортот што се практикува на земја?

Во овој случај тоа е падобран на скејт. Ако веќе сте си го претставиле, проверете го следното видео за да бидете сигурни дека тоа изгледа токму онака како што ви го визуализира вашиот ум.