Борис Јаневски заедно со Иле Маркоски направија freedive сесија во Охридското езеро каде успеаа да фатат одлични кадри од подводниот свет.

Покрај риби, змии, јајца од гуски, го „фатија“ и реткиот езерски рак кој во осумдесеттите години речиси исчезнал!

Ниту едно животинче во видеото не е повредено, ниту убиено, снимено е со мерак и почит.

Уживајте во видеото!