Ако има некој што знае понешто за опрема, најверојатно тоа е алпинистот Томи Колдвел. Во ова видео, ќе погледнеме во неговиот дом, неговата опремена барака со болдер ѕидови, и неговата колекција на опрема и како му е се организирано.

Секој си ја цени својата сопствена опрема, на ова место изгледа како рај за еден алпинист. Погледнете!