Погледнете го ова страшно и возбудливо возење на тројца планински велосипедисти како прават брзо и диво спуштање од Доломитите во Италија.

Технички ова е тежок ангажман, кој најверојатно ќе ве остави многу среќен што го гледате дома, а не од седиштето на велосипедот. Луда работа.