Знаете ли кои мускули ви работат додека чистите снег со лопата?

Со оглед на снежните врнежи деновиве можеме да споиме корисни работи како за вашата околина така и за вас самите.

Во продолжение погледнете ја фотографијата.

Cistenje sneg