Хотелот „The Cheldon Chalet“ се наоѓа на околу 15 километри од еден од планинските светски врвови во Националниот парк „Денали“ на Алјаска.

Се работи за луксузен хотел со пет соби за спиење на висина од околу 1830 метри.

Хотелот е опркужен со глечери, а гостите до него можат да стигнат воздушно.

Како што може да претпоставите, хотелот нема интернет, ниту е можно да се користи мобилен телефон.

Според нас ова е идеално место за одмор.

The Cheldon Chalet

The Cheldon Chalet

The Cheldon Chalet

The Cheldon Chalet