Видеата од дронови станаа толку распространети на Youtube последниот период. Ова прекрасно видео од дрон нè води низ Алпите во Франција, Италија, Швајцарија, Австрија и Германија со крајно прекрасни погледи на пејзажите што се наоѓаат таму.

Овие пет минути со чисти планински предели дефинитивно вредат да се видат. Ова е едно од најубавите видеа кои се појавија во последно време и совршен начин за заокружување на денот. Уживајте!