Уживајте во ова убаво „патување“ низ Исланд во ова прекрасно видео, кое ги доловува прекрасните пејзажи од оваа убава земја во 4K резолуција.

Ќе ве направи да се чувствувате повеќе жив од кога и да било досега. Видеото ни покажува високи планини, диви крајбрежја, неверојатни водопади и многу повеќе.

Ова е едно од оние видеа кои едноставно сакаат да седнете удобно и да уживате. Појачајте го звукот и направете го токму тоа. А доколку имате 4K монитор, ќе имате совршено искуство.