Ова видео е снимено во зимски услови во Исланд како дел од работилницата за фотографија на патувања. Како што се очекува, има некои неверојатни пејсажи по кои оваа земја станала толку добро позната.

Кога имате вакви места за снимање, тешко е да снимите лоша фотографија, а и самото видео е истотака спектакуларно.