Еден од најубавите градови во светот Кејп Таун најдобро е да се истражи со беспилотни летала. Ова кратко видео снимено од птичја перспектива ќе ве одведе над овој спектакуларен дел на Јужна Африка. Ако никогаш не сте биле таму, Кејп Таун треба да ви биде на листата, а видеото ќе ви помогне да разберете зошто.