Пејзажите и авантурите низ кои нè води ова тајмлапс видео се несомнено волшебни. Ова место со сигурност е местото на кое би сакале да одите и да истражувате.

Иако ова прекрасно видео нè води на неверојатно патување низ оваа прекрасна земја, таа би можела да биде следната добра дестинација за посета.