Marketing

Маркетинг

Покрај интересот да споделиме вести и информации од outdoor случувањата, отворени сме и за соработкa со компании и брендови во полето на маркетингот.

Доколку сте заинтересирани за поставување ваша реклама или промотивен текст на нашиот портал кој би влијаел на нашата публика, контактирајте нѐ на contact@tourguide.mk.

logo-medium.png

Сајт на годината

Барај