Најновото издание на REEL ROCK 14, само за вас во Болдербар. По завршување на натпреварот "Plastikman" прогласување најдобрите од натпреварот, потоа избор на најдобри спортски качувачи за 2019 година и гледање на најновото издание на престижниот филм REEL ROCK 14.
Преостанато време до настанот
fb-event.png

Повеќе настани