Во организација на ЗГ “Велес Бајкинг“ - Велес , по ШЕСТИ пат се организира “6-та MTB тура „Питијада-Велес 2019“.

Ден НЕДЕЛА, датум 20.10.2019 година, колку да си го меморирате на вашите календари, со почеток во 10:00 часот.

Стартот, патеката и завршната забава со дегустација на најубавата Пита Пастрмајлија на светот дополнително ќе ги објавиме.

Вие следете ги објавите на ЗГ Велес Бајкинг каде од денес секојдневно ќе ве информираме за сите детали за оваа интересна и возбудлива, пред се тура за дружење и забава.

ВЕЛЕС Ве очекува!!!
Преостанато време до настанот
fb-event.png

Повеќе настани