13.06.202008:30 ч.
Пехчево

Почитувани пријатели, велосипедисти, планинари, љубители на природата !

Со големо задоволство по трет пат во организација на ХОТЕЛ ГОГОВ и со поддршка од општина Пехчево, најавуваме и Ве покануваме на #ПехчевоНаТочак2020!

На 13 Јуни повторно со истата цел, да го разбудиме авантуристичкиот дух, да поттикнеме дружење, создавање нови пријателства, да ги истражиме и доживееме убавините на пехчевската природа и малешевијата!

Детали за патеката и информации за настанот следуваат дополнително.

Повеќе настани