Настанот Тур де Галичица кој низ годините беше посетен од преку 2000 љубители на велосипедизмот и планинарењето, повторно по 6-ти пат ќе се одржи на убавините на Националниот парк Галичица.

Наскоро детални информации.

Преостанато време до настанот
fb-event.png

Повеќе настани