Временска прогноза

Ве молиме почекајте додека се вчитуваат податоците!

Влажност:

Ветер:

Видливост:

Точка на роса:

Состојба од:

Час Прогноза Ветер Веројатност за дожд Количество на дожд Веројатност за невреме Влажност Облачност
logo-medium.png

Сајт на годината

Барај