About Me

За нас

Мисија

Tourguide.mk им помага на луѓето да се поврзат со историски, културни и природни ресурси на Македонија преку клиент-базирани решенија, услужни дејности и образовни програми. Преку фотографии, видеа и текстуални содржини сакаме да ги приближиме природните убавини на нашата земја до Вас посетителите, а воедно и да Ве заинтересираме за посета на истите.

Визија

Tourguide.mk ќе биде лидер во унапредување на одржливоста на културните, историските и природните ресурси на Македонија преку иновативни партнерства кои ќе ги поттикнат луѓето и заедниците на позитивна промена.

Цел

Нашата долгорочна и најважна цел е Tourguide.mk да биде лидер и партнер во обезбедување на регионална едукација, информации и туристички услуги.

logo-medium.png

Сајт на годината

Барај